tag:blogger.com,1999:blog-6983777481044162309.post7352892827120569129..comments2024-03-27T08:53:52.021-07:00Comments on Moje Gotowanie: "Ogórki małosolne"Moje Gotowaniehttp://www.blogger.com/profile/14301524780164104451noreply@blogger.comBlogger6125tag:blogger.com,1999:blog-6983777481044162309.post-29730514700602196302016-09-26T08:27:23.894-07:002016-09-26T08:27:23.894-07:00
no może racja - już poprawiam :-)<br /> no może racja - już poprawiam :-)Moje Gotowaniehttps://www.blogger.com/profile/14301524780164104451noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6983777481044162309.post-23915291283673707552016-09-26T05:09:35.538-07:002016-09-26T05:09:35.538-07:00Halinko, mnie się wydaje, że jak na małosolne to s...Halinko, mnie się wydaje, że jak na małosolne to są troszkę zbyt słone (z jedną stołową łyżką i tak ukisną i nie wdadzą się "obce" bakterie; z półtorej łyżki soli robię na zimę), ale to jest kwestia smaku :-)Marzynia Mamciahttps://www.blogger.com/profile/09468413075210409220noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6983777481044162309.post-641825327932584342013-11-21T13:37:13.810-08:002013-11-21T13:37:13.810-08:00 Wszystko warto czytać od Pani zawsze coś n... Wszystko warto czytać od Pani zawsze coś nowego co raz ciekawszego można się dowiedzieć -Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6983777481044162309.post-72335948206180212782013-11-16T11:42:18.012-08:002013-11-16T11:42:18.012-08:00Pochwalam też gust konsumowania ogórków po trze...Pochwalam też gust konsumowania ogórków po trzech dniach od przygotowanie -można już wyczuć smak - jest delikatniejszy i bardziej smaczny pyszny -Dodatek do obiadu -Pozdrawiam Serdecznie Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6983777481044162309.post-9541343766688125382013-11-16T11:36:26.914-08:002013-11-16T11:36:26.914-08:00Ogórki wyglądają bardzo apetycznie -dlatego s...Ogórki wyglądają bardzo apetycznie -dlatego są też kuszące -my przyrządzamy podobnie tylko nie dodajemy gorczycy i dodajemy też listki czarnej porzeczki -Gorzej jest z solą bo trudno kupić sól kamienną - prawie zawsze jest jodowana Pozdrawiam SerdecznieAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6983777481044162309.post-31252007950281606372013-08-27T02:45:53.125-07:002013-08-27T02:45:53.125-07:00
Są chrupiące lekko kwaśne, idealne do chrupiącej...<br /> Są chrupiące lekko kwaśne, idealne do chrupiącej bagietki z masłem, znakomite uzupełnienie wszelkich posiłków i sałatek.....<br />Serdeczności:-)Moje Gotowaniehttps://www.blogger.com/profile/14301524780164104451noreply@blogger.com